« Takaisin

Ylistyksen leiritulilla – luovaa rukousta ja Jumalan läsnäoloa taiteissa ja tiedossa

Leiritulilla etsitään sydänten yhteyttä ja yksinkertaisuutta, jossa viihtyy sekä ihminen, että Jumalan Henki. Odotamme ilmapiiriä, jossa vaikuttaa tuore tietoisuus Jumalan pelastusretkestä ihmisten keskelle. Ihminen jokaisella olemassaolonsa tasolla tuli Jeesuksessa lunastetuksi. Saamme tuoda hänen eteensä ajatuksemme, taipumuksemme, tunteemme, luovuutemme, tahtomme – siis kaiken sen, jolla voimme ylistää Herraa ja myös kaiken sen, johon tarvitsemme hänen lohdutustaan ja parantavaa kosketustaan. Ylistyksen leiritulilla on ohjelma – mutta se on ehdotus, jonka Pyhä Henki saa tulla muuttamaan. Annetaan tilaa yllätyksille – annetaan mahdollisuus yhteiselle rakentamiselle.

Juhani ja Riitta Aaltonen yhdessä muusikkoystäviensä kanssa virittävät leirin musiikillisen tunnelman. Junnu on 86-vuotias jazzin tunnettu veteraani, mutta nykyisin Aaltosille tärkeintä on rukousalttarin rakentaminen. Junnun soitto perustuu hetken kuuntelemiseen ja siihen vastaamiseen – rukoukseen – ylistykseen – kiitokseen – julistukseen ja niin edelleen. Junnun johdossa taitavat soittajat eivät noudata kaavaa, vaan synnyttävät tilaa Jumalan sydämen äänelle.

Leiri alkaa perjantaina. Silloin laskeudutaan rukousmusiikin lepoon. Lauantai on täynnä ylistystä, yhteyttä ja ravitsevaa sanaa, mutta myös mahdollisuutta olla vain ja virkistyä Perheniemen ympäristössä. Sunnuntaina pidetään kiitosjuhla. Tuo mukanasi avoin mieli, rukoileva sydän, kokeileva, luova asenne ja Raamattu. Lisäksi voit ottaa mukaan mahdollisesti soittimet, luonnoslehtiöt, värit, maalit, muistiinpanovälineet, ylistysliput ja niin edelleen.

Vaikka suunnittelemme kaiken huolella, leiri toimii silti improvisaatio elämäntapana -periaatteella. Kaikki saavat osallistua. Yllätyksiä on luvassa – ehkä juuri sinun mukanasi!

Lapset osallistuvat vanhempiensa siipien suojissa. Heille erikseen suunnattua toimintaa ei ole suunniteltu, mutta sellaista voi/ saa syntyä yllätyksenä.

Hinta
Opetus ja täysihoitopaketti 190€ (majoitus 2 hh omin liinavaattein sekä kaikki ruokailut)
Yhden hengen huone varattavissa lisämaksusta  34€ (varausjärjestyksessä).
Opetus ja ruokailupaketti 155€, (sis. sisältää lounaat, päiväjuomat ja päivälliset)
Lapset 4-12 v puoleen hintaan ja 0-3 v. maksutta

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua joko internetlomakkeella tai Perheniemen opiston
toimistoon opisto@perheniemi.com, tai p. 05 7574 100. Lisätietoja voit kysyä opiston toimistosta.

 

Alkaa

12.8.2022

Päättyy

14.8.2022

Lähetä ilmoittautuminen tästä