« Takaisin

Elämäni värit -kuvataideterapeuttinen kurssi

Haluaisitko saada uutta näkökulmaa elämääsi, vahvistaa voimavarojasi ja saada tukea toivomiisi muutoksiin?

Ota kesäinen viikko itsellesi ja tule kauniiseen Perheniemeen voimaantumaan sekä löytöretkelle omaan itseesi! Menetelmänä käytämme ratkaisukeskeisiä kuvataideterapeuttisia keinoja. Värien kanssa teemme matkaa oman elämämme laaksoihin ja kukkuloille. Mukaan saat varmasti uudenlaisia eväitä, joilla matkasi taittuu toivomaasi elämää kohti. Vaikka olosuhteita emme voi aina valita, asenteen vaihtamisen mahdollisuus meillä on aina olemassa. Voimme sään salliessa työskennellä myös ulkona Perheniemen idyllisissä maisemissa.

Kuvallinen työskentely on moniulotteinen tapahtuma, joka toimii siltana tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Se kehittää itseilmaisua, lisää itsetuntemusta, helpottaa yhteyden saamista omiin tunteisiin, vahvistaen voimavaroja, antaen tukea toivottuihin muutoksiin ja auttaa löytämään ratkaisun avaimia oman elämän lukkoihin.

Maalatessaan voi harjoitella asioita, mitä ei vielä omassa elämässä uskaltaisi tehdä. Esimerkiksi omien rajojen tunnistaminen ja vahvistaminen ensin paperilla, helpottaa niiden vetämistä myös oikeassa elämässä. Kuvat toimivat kuin peileinä, joiden kautta ihminen voi nähdä itsensä ja elämänsä uudella tavalla. Kuvien tekemisen kautta ihminen voi tavoittaa todellisuuden sellaisia puolia, jotka ilman kuvaa jäisivät tavoittamatta. Myös ryhmässä jakaminen ja vertaistuki on vahvistava kokemus.

Taiteellisia lahjoja tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Vain utelias mieli ja löytöretkeilijän asenne riittävät!

Kurssi alkaa maanantaina klo 14 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 30 ohjattua tuntia.

Kurssin ohjaajana toimii Satu Orvokki Remes, joka on LI-sielunhoitoterapeutti, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja valmistuu ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi helmikuussa 2020.

Kurssin hinta:
Opetus 190 €
Täysihoitopaketti 150 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen 1.6.2020 mennessä tällä sivulla kohdassa "Lähetä hakemus/ilmoittautuminen tästä", p. 05 7574100, tai opisto@perheniemi.com. Koulutuksen hinnasta alennus -15 % kaikille 30.4. mennessä ilmoittautuneille. Varaa paikasi ajoissa, ryhmään voidaan ottaa 10 osallistujaa.

JOS MITÄÄN EI MUUTA, MIKÄÄN EI MUUTU!
Tartu tilaisuuteen, tavataan Perheniemessä!

Alkaa

10.8.2020

Päättyy

14.8.2020

Lähetä hakemus / ilmoittautuminen tästä