« Takaisin

Elämäni värit -kuvataideterapeuttinen viikko

Haluaisitko saada uutta näkökulmaa elämääsi, vahvistaa voimavarojasi ja saada tukea toivomiisi muutoksiin?

Ota kesäinen viikko itsellesi ja tule kauniiseen Perheniemeen voimaantumaan sekä löytöretkelle omaan itseesi. Menetelmänä käytämme ratkaisukeskeisiä kuvataideterapeuttisia keinoja. Värien kanssa teemme matkaa oman elämämme laaksoihin ja kukkuloille. Mukaan saat uudenlaisia eväitä, joilla matkasi taittuu toivomaasi elämää kohti. Vaikka olosuhteita emme voi aina valita, asenteen vaihtamisen mahdollisuus meillä on aina olemassa. Voimme sään salliessa työskennellä myös ulkona Perheniemen idyllisissä maisemissa.

Kuvallinen työskentely on moniulotteinen tapahtuma, joka toimii siltana tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Se kehittää itseilmaisua, lisää itsetuntemusta, helpottaa yhteyden saamista omiin tunteisiin, vahvistaa voimavaroja, antaa tukea toivottuihin muutoksiin ja auttaa löytämään ratkaisun avaimia oman elämän lukkoihin. Maalatessaan voi harjoitella asioita, mitä ei vielä omassa elämässä uskaltaisi tehdä. Esimerkiksi omien rajojen tunnistaminen ja vahvistaminen ensin paperilla, helpottaa niiden asettamista myös oikeassa elämässä. Kuvat toimivat kuin peileinä, joiden kautta ihminen voi nähdä itsensä ja elämänsä uudella tavalla. Kuvien tekemisen kautta ihminen voi tavoittaa todellisuuden sellaisia puolia, jotka ilman kuvaa jäisivät tavoittamatta. Myös ryhmässä jakaminen ja vertaistuki ovat vahvistavia kokemuksia.

Taiteellisia lahjoja tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita., vaan utelias mieli ja löytöretkeilijän asenne riittävät!

Kurssi alkaa maanantaina klo 14 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 30 ohjattua tuntia.

Kurssin ohjaajana toimii Satu Orvokki Remes, joka on LI-sielunhoitoterapeutti, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Viikonlopun hinta:

Opetus 210 €
Täysihoitopaketti 170 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut) 
1 hh varttavissa 68 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 79 € (sis. aloituskahvin/-teen, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 25.7.  mennessä tällä sivulla kohdassa "Lähetä ilmoittautuminen tästä", puh. 05 7574100 tai opisto@perheniemi.com.  Varaa paikasi ajoissa, ryhmään voidaan ottaa 10 osallistujaa.

JOS MITÄÄN EI MUUTA, MIKÄÄN EI MUUTU!
Tartu tilaisuuteen, tavataan Perheniemessä!

Alkaa

15.8.2022

Päättyy

19.8.2022

Laajuus

30 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä