« Takaisin

Kuvataideterapeuttinen jatkokurssi Elämäni värit -kurssin käyneille

Haluaisitko ottaa keväisen viikonlopun itsellesi ja tulla Perheniemeen voimaantumaan? Nyt on tarjolla toivottu kuvataideterapeuttinen jatkokurssi niille, jotka ovat käyneet aiemman Elämäni värit-kurssin tai vastaavan kuvataideterapeuttisen kurssin. 

Jatkokurssin aiheet ovat uusia, mutta menetelmät tuttuja. Uusin siveltimen vedoin peilaamme elämäämme kuvien kautta, etsimme koreihimme uuden sadon hedelmiä ja poimimme kenties maahan pudonneita. Koskaan ei ole liian myöhäistä istuttaa uutta puuta tai karsia vanhan oksia. Saatat myös todeta matkasi edistyneen viime pysähdyksen jälkeen.

Kuva toimii siltana tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Tervetuloa taas ylittämään tuota siltaa ja tapaamaan vanhoja tuttuja sekä löytämään uusia! Ja muistathan, että ryhmässä on voimaa ja vertaistuki on aina vailla vertaa.

Kurssi alkaa perjantaina klo 18, ja sitä ennen on keittopäivällinen. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 ohjattua tuntia (pe klo 18–20.30, la klo 9–16 ja su klo 9–14).

Kurssin ohjaaja

Kurssin ohjaajana toimii Satu-Orvokki Remes, LI-sielunhoitoterapeutti, ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

satu orvokki remes 180x213

Viikonlopun hinta

  • Opetus 158 €
  • Täysihoitopaketti 97 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
  • 1 hh varattavissa 40 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä)
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 34 € (sis. aloituskahvin/-teen, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

Ilmoittaudu 8.4. mennessä!

Varaa paikkasi 8.4.mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai soittamalla opiston toimistoon p. 05 757 100, opisto@perheniemi.com. Opiston toimistosta saat myös lisätietoja.

 

Alkaa

19.4.2024

Päättyy

21.4.2024

Laajuus

15 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä