« Takaisin

Elämäni värit - kuvataideterapeuttiset viikonloput

4.-6.10., 25.-27.10. ja 8.-10.11.2019

Haluaisitko saada uutta näkökulmaa elämääsi, vahvistaa voimavarojasi ja saada tukea tarvittaviin/toivottaviin muutoksiin?  Tervetuloa kuvataideterapeuttisia menetelmiä soveltaviin viikonloppuihin!

Kuvallinen työskentely on moniulotteinen tapahtuma, joka toimii siltana tietoisen ja tiedostamattoman välillä. Se kehittää itseilmaisua, lisää itsetuntemusta, helpottaa yhteyden saamista omiin tunteisiin, vahvistaen voimavaroja, antaen tukea toivottuihin muutoksiin ja auttaa löytämään ratkaisun avaimia oman elämän lukkoihin. Maalatessaan voi harjoitella asioita, mitä ei vielä omassa elämässä uskaltaisi tehdä. Esimerkiksi omien rajojen tunnistaminen ja vahvistaminen ensin paperilla, helpottaa niiden vetämistä myös oikeassa elämässä. Kuvat toimivat kuin peileinä, joiden kautta ihminen voi nähdä itsensä ja elämänsä uudella tavalla. Kuvien tekemisen kautta ihminen voi tavoittaa todellisuuden sellaisia puolia, jotka ilman kuvaa jäisivät tavoittamatta. Värien kanssa teemme matkaa oman elämämme laaksoihin ja kukkuloille. Myös ryhmässä jakaminen ja vertaistuki on vahvistava kokemus.

Taiteellisia lahjoja tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Vain utelias mieli ja löytöretkeilijän asenne riittävät!

Kurssin ohjaajana toimii Satu-Orvokki Remes, joka on LI-sielunhoitoterapeutti ja Ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti

Kurssi alkaa perjantaisin klo 18 ja päättyy sunnuntaisin klo 14 sisältäen 15 ohjattua tuntia.

HInta/viikonloppu: 

Opetus 148 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

Vielä ehdit mukaan - ilmoittaudu tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai Perheniemen opiston toimistoon p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com

Varaa paikasi ajoissa, ryhmään voidaan ottaa 10 osallistujaa. Lämpimästi tervetuloa!

Alkaa

Päättyy

Laajuus

3 viikonloppujaksoa