« Takaisin

Tarinateatterikurssi - läsnäoloa ja kuuntelemisen taitoa

Tarinateatteri on esitysmuotona ryhmälähtöinen ja yhteisöllinen soveltavan teatterin laji, jossa katsoja-osallistujat kertovat aitoja tosielämän tarinoita, joita näyttelijät peilaavat kertojalle improvisoiden tässä ja nyt erilaisten rajattujen tekniikoiden sisällä.

Ryhmätoiminnallisena harjoitusmuotona tarinateatteri avaa mahdollisuuden syvälliseen dialogisuuteen kuulluksi tulemisen ja toisten kertomusten kuuntelemisen kautta, sekä luo turvallisen tilan ryhmän yhteisen tarinamaailman syntymiselle. Kurssilla sukellamme tarinoiden maailmaan ääni ja liike -harjoitteiden ja patsastekniikoiden avulla.

Kurssi on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan ryhmässä tarinankerrontaa ja kuuntelemista oman luovan kasvunsa eväiksi. Aiempaa kokemusta tarinateatterista tai näyttelemisestä ei vaadita.

Kouluttajat

ElinaEloranta2

Elina Eloranta, draama- ja taidekasvattaja FM, sosionomi (AMK), neuropsykiatrinen valmentaja, teatteri-ilmaisun ohjaaja, tarinateatteriohjaaja (TTO), näyttelijä (FIA) ja aikuiskouluttaja (APO)

SariPerttu 2 180x214

Sari Perttu, luokanopettaja KM, tanssinopettaja (Teak täydennyskoulutus), tarinateatteriohjaajaopiskelija, Xaris Finland ryhmän tanssija-opettaja, Vivamon Raamattukylän teatterin koreografi, NLP Practitioner

Kurssin aikataulu

Kurssi alkaa perjantaina klo 16.30 ilmoittautumisella ja keittopäivällisellä, ja päättyy sunnuntaina klo 14 alkavaan päiväkahviin. Opetusta on yhteensä 15 tuntia. 

Viikonlopun teemat

  • Perjantai: Tutustutaan ja virittäydytään tarinoiden maailmaan. Patsastekniikat.
  • Lauantai: Ääni ja liike ilmentämässä tunteita iloisesti improvisoiden. Syvemmälle tekniikoiden saloihin.
  • Sunnuntai: Mitä vien mukanani? Yllätyksiä ja työskentelyn sulkeminen.

Hinta

  • Opetus 148 €
  • Täysihoitopaketti 97 €, sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut
  • 1 hh varattavissa 40 € lisämaksusta (varausjärjestyksessä)
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 39 € (sis. lounaat, kahvit ja päivälliset)

Ilmoittaudu 10.11. mennessä!

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja saat opiston toimistosta 05 7574 100 tai sähköpostitse opiston toimistosta.

Alkaa

22.11.2024

Päättyy

24.11.2024

Laajuus

15 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä