« Takaisin

Öljyvärimaalauksen kurssi ” Syksyn värit ”

Perheniemen opisto järjestää yhteistyössä Taidekoulu Ateljee Nevan kanssa maalauskurssin. Opetus tapahtuu Repin-Instituutin hengessä. Maisemamaalauskurssilla perehdytään klassiseen öljyvärimaalaukseen.

Kurssilla maalaamme luonnonhavainnosta harjaannuttaen silmän ja käden taitoja. Keskitymme maalauksessa väreihin ja sommitelmaan piirustusta unohtamatta. Kurssilla selviää kuinka Ilmaperspektiivin ja tilan tuntu luodaan maalaukseen. Jan Neva jakaa kanssanne vanhojen mestareiden salaisuudet. Aiheina maalauksiin toimii Perheniemen upeat maisemat kartanon ympärillä ja itse kartanon sisätilat, jos sade yllättää. Myös iltaisin on mahdollista maalata.

Kurssi on suunnattu maalauksen harrastajille, opettajille sekä ammatti taiteilijoille. Kaikki ovat tervetulleita opiskelemaan lähtötasosta riippumatta, koska opetus on yksilöllistä.

Kurssi alkaa maanantaina klo 10.00  ja päättyy perjantaina klo 15.15. Tiistai-,  keskiviikko- ja torstai-iltoina opetusta on klo 19 asti.  Kurssilaisille lähetetään ennen kurssia kutsukirje, jossa on tarkempi ohjelma ja tarvittavien materiaalien lista ”mitä kurssille mukaan”.

Opettajana toimii Jan Neva, Ateljee Neva - Helsingin klassisen taidekoulun perustaja.

Kuvataiteen maisteri Jan Neva on saanut klassisen taidekoulutuksen Repin-Instituutissa Pietarissa. Hänen uransa kuvataiteilijana on ollut kansainvälistä ja hänen tuotantoaan on taidemuseoissa ja yksityiskokoelmissa.  Neva on erikoistunut muotokuvamaalaukseen ja hän on maalannut lukuisia virallisia muotokuvia Suomalaisista vaikuttajista. Jan Neva on palkittu pohjoismaisessa muotokuvakilpailussa: ”Portrait Now” The Museum of National History at Frederiksborg Castle. Tarkemmin hänen tuotantoonsa voi tutustua kotisivuilla: www.janneva.com

Kurssin hinta:
Opetus 250  €
Täysihoitopaketti 170 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
1 hh lisämaksu 68 € (varausjärjestyksessä)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 79 € (sis. lounaat, päiväkahvit ja päivälliset)

Ilmoittautuminen 12.8. mennessä verkkosivujen kautta kohdasta ”Lähetä ilmoittautuminen tästä” tai Perheniemen opiston toimistoon, p. 05 7574 100, opisto@perheniemi.com.

Lämpimästi tervetuloa!Alkaa

29.8.2022

Päättyy

2.9.2022

Laajuus

36 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä