14.9.2021 Tule taloussihteeriksi!


Etsimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osa-aikaista (22h/vk) taloussihteeriä Perheniemen evankeliseen opistoon. Tehtävään sisältyy mahdollisuus työosuuden kasvattamiseen.

Perheniemen evankelisen opiston lähtökohtana on kokonaisvaltainen ihmiskuva, joka ottaa ihmisen huomioon fyysisenä, psyykkisenä, hengellisenä ja sosiaalisena persoonana. Näkynämme on innostaa opiskelijoita omien mahdollisuuksiensa löytämisessä, varustaa jokaisen omassa kutsumuksessa, tukea kestävien yhteisöjen rakentumista ja tavoittaa marginaalissa olevia.

Taloussihteeri vastaa opiston taloushallinnosta.

Taloussihteerin tehtäviin kuuluvat maksuliikenteen hoitaminen, myyntireskontran hoito, talousarvion sekä tilinpäätöksen avustavat työt, palkkahallinto, kirjanpidon avustavat tehtävät, henkilökunnan tuki- ja neuvontatehtävät taloushallintoon liittyvissä asioissa sekä muut mahdolliset taloussihteerin tehtävät. Tehtävään kuuluu myös anomusten, tilastojen ja selvitysten valmistelu eri tahoille. Lisäksi taloussihteeri on mukana taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehitystyössä.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi) tai vastaavaa osaamista, kirjanpidon perusteiden hyvää hallintaa sekä kykyä sopeutua muuttuviin työtilanteisiin. Kokemus seurakunnassa toimimisesta ja/tai kristillisistä opistoista lasketaan eduksi.

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, ongelmanratkaisukykyä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme taloussihteerin ammattitaidon lisäksi yhteistyö-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä joustaa tilanteen mukaan. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän, joustavan etätyömahdollisuuden työtilanteen salliessa, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Palkkaus määräytyy yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuusryhmä 4). Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haku päättyy sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Hakemuksen ja CV:n voi lähettää osoitteeseen tomi.koho@perheniemi.com ja lisätietoja tehtävästä voi kysyä numerosta 040 629 0190.