Uutiset


Perheniemi-messut kevät 2019

Lämpimästi tervetuloa tuleviin Perheniemi-messuihin! Tietoja täydennetään sitä mukaa kun messujen vetäjien tiedot varmistuvat.

Pärhätuuli 2/2018 on ilmestynyt!

Pärhätuuli on Perheniemen opiston lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on aikoinaan alkanut toveriliiton lehtenä 1930-luvulla. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä klo...

Perheniemen opiston joulun ajan tapahtumia

Lämpimästi tervetuloa opiston tapahtumiin, kursseille ja koulutuksiin!

Hanna Ekolan TAIVAANRAKAS – Runon ja musiikin ilta la 3.11. klo 18

Lohdullisessa Pyhäinpäivän illassa kuullaan Hanna Ekolan ajatuksia ja lauluja luopumisesta, surusta, selviytymisestä, lohdutuksesta, kiitollisuudesta ja toivosta. Ilta on nimetty juuri ilmestyneen Hanna Ekolan Taivaanrakas-levyn mukaan.

Opisto 70 vuotta Perheniemessä -juhla sunnuntaina 30.9.2018

Syksyllä 2018 tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun opisto pääsi aloittamaan toimintansa Perheniemessä.

Rippileirien heinäkuu 2018

Perheniemen opiston rippileirikesä 2018 koostui kahdeksasta leiristä ja n. 260 leiriläisestä, isosesta ja ohjaajasta.

Iitin 15. valtakunnallinen musiikkikurssi Perheniemen opistolla

Perheniemen opiston ja Iitin Musiikkijuhlayhdistys ry:n yhteistyönä 15. kerran järjestettävä musiikkikurssi on iloksemme kuulunut ja näkynyt kuluneen viikon aikana opiston arjessa.

Henkilöstöuutisia

Siviilipalvelusmiehenä aloitti toukokuussa Eetu Niemelä.

Opiston Pärhätuuli-lehti 1/2018

Pärhätuuli on Perheniemen opiston lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on aikoinaan alkanut toveriliiton lehtenä 1930-luvulla. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä...

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys

Perheniemen opistossa käytettävä vesi on lähdevettä, jonka laatua seurataan Kymen Ympäristölaboratorio Oy:n tutkimien näytteiden avulla.

Opiston blogi: Vierailemassa Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutusviikonlopussa

Perheniemen opiston blogi löytyy osoitteesta http://perheniemenopisto.blogspot.fi/Blogista löytyy mm. opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja, ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta sekä mielenkiintoisia uutisia. Sitä kirjoittaa Perheniemen opiston tiedotus- ja markkinointisihteeri Tarja Heiskanen.

Haluatko saada uutiskirjeen Perheniemen opistolta omaan sähköpostiisi? Katso helpot ohjeet tästä!

Olethan liittynyt jo Perheniemen opiston postituslistalle? Liittyessäsi saat meiltä ajankohtaista tietoa kursseista ja koulutuksista!

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut löytyvät tästä alta. Tietoja päivitetään sitä mukaa kun Perheniemi-messun vetäjien tiedot varmistuvat. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan! 16.5. klo 18:00, Petri Välimäki

Opiston henkilöstöuutisia

Perheniemen opistolla on monta pitkäaikaista työntekijää, mutta aina välillä joukkoomme liittyy myös uusia henkilöitä.