Uutiset


Rippileirien heinäkuu 2018

Perheniemen opiston rippileirikesä 2018 koostui kahdeksasta leiristä ja n. 260 leiriläisestä, isosesta ja ohjaajasta.

Iitin 15. valtakunnallinen musiikkikurssi Perheniemen opistolla

Perheniemen opiston ja Iitin Musiikkijuhlayhdistys ry:n yhteistyönä 15. kerran järjestettävä musiikkikurssi on iloksemme kuulunut ja näkynyt kuluneen viikon aikana opiston arjessa.

Henkilöstöuutisia

Siviilipalvelusmiehenä aloitti toukokuussa Eetu Niemelä.

Opiston Pärhätuuli-lehti 1/2018

Pärhätuuli on Perheniemen opiston lehti, joka ilmestyy kahdesti vuodessa. Se on aikoinaan alkanut toveriliiton lehtenä 1930-luvulla. Voit tilata lehden paperiversiona kotiisi sähköpostiviestillä osoitteeseen opisto@perheniemi.com tai soittamalla arkipäivänä...

Perheniemen opiston toiminnassa näkyy ekologisuus ja luonnonläheisyys

Perheniemen opistossa käytettävä vesi on lähdevettä, jonka laatua seurataan Kymen Ympäristölaboratorio Oy:n tutkimien näytteiden avulla.

Opiston blogi: Vierailemassa Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutusviikonlopussa

Perheniemen opiston blogi löytyy osoitteesta http://perheniemenopisto.blogspot.fi/Blogista löytyy mm. opiskelijoiden ja opettajien haastatteluja, ajankohtaista tietoa opiston toiminnasta sekä mielenkiintoisia uutisia. Sitä kirjoittaa Perheniemen opiston tiedotus- ja markkinointisihteeri Tarja Heiskanen.

Haluatko saada uutiskirjeen Perheniemen opistolta omaan sähköpostiisi? Katso helpot ohjeet tästä!

Olethan liittynyt jo Perheniemen opiston postituslistalle? Liittyessäsi saat meiltä ajankohtaista tietoa kursseista ja koulutuksista!

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut

Perheniemi-messujen kevään 2018 aikataulut löytyvät tästä alta. Tietoja päivitetään sitä mukaa kun Perheniemi-messun vetäjien tiedot varmistuvat. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan! 16.5. klo 18:00, Petri Välimäki

Opiston henkilöstöuutisia

Perheniemen opistolla on monta pitkäaikaista työntekijää, mutta aina välillä joukkoomme liittyy myös uusia henkilöitä.