« Takaisin

Valokuvin ja sanoin – kohti parempaa itsetuntemusta

Kurssilla tutustutaan paremmin siihen kaikkein läheisimpään ihmiseen – omaan itseen. Usein jokin puoli itsestä on voinut jäädä taka-alalla tai sydämen unelmat ovat saaneet sammalpeitteen. Joskus arjen kiire ja elämän kuormat saattavat etäännyttää omista haaveista ja sisimmästä. Elämän tarkoitus ja mielekkyys voivat olla kateissa. Jos kuulostaa tutulta, kenties sinun on aika lähteä treffeille oman itsesi kanssa ja tutustua hiukan paremmin siihen mahtavaan tyyppiin, joksi Jumala juuri sinut loi.

Löytöretkiä omiin erilaisiin puoliin ja hauraisiin haaveisiin tehdään voimauttavan valokuvauksen ja kirjallisuusterapian menetelmin. Kurssilla työskennellään sekä itsenäisesti, pareittain että yhdessä koko ryhmän kanssa. Tervetuloa siis viikon kestäville taidetreffeille itsesi, ryhmän ja Jumalan kanssa kauniin Perheniemen kesäisiin maisemiin!

Ohjaajana toimii Minna Ahtiainen, FM, sosiaalikasvattaja, voimauttavan valokuvauksen asiantuntija ja kirjallisuusterapiaohjaaja.

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30 ja päättyy perjantaina klo 14.00.

Hinta:
Kurssimaksu 170 €
Täysihoito 150 € (sis. majoitus 2-3 hh omin lakanoin sekä ruokailut)
Ruokailut ei-majoittuville 70 € (sis. lounaat, päiväjuomat ja päivälliset)

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua puh. 05 7574100, tällä sivulla kohdassa "Lähetä ilmoittautuminen tästä" tai opisto@perheniemi.com

Alkaa

3.8.2020

Päättyy

7.8.2020

Lähetä ilmoittautuminen tästä