« Takaisin

Rukoustanssin ohjaamisen peruskurssi

Tanssin ja liikkeen kautta voit kohdata Jumalaa!  

Rukoustanssissa tutkitaan kehollista rukousta, liikettä ja tanssia turvallisessa ympäristössä. Kurssilla tutustut omakohtaisesti ja käytännönläheisesti kehollisen rukouksen sekä rukoustanssin ulottuvuuksiin ja saat välineitä rukoustanssiryhmän tai -työpajan ohjaamiseen sekä kehorukouksen soveltamiseen hengellisessä työssä tai vapaaehtoistyössä.

Kurssin aikana käydään läpi tanssin raamatullisia perusteita ja kehon merkitystä Jumalan luomistyössä, tutustutaan erilaisiin rukoustanssin mahdollisuuksiin sekä pohditaan ohjaamiseen liittyviä kysymyksiä. Kurssi sisältää teoriaa, käytännössä oppimista, omaa prosessia ja yhteistä jakamista. 

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua rukoustanssin maailmaan ja miettivät rukoustanssiryhmän perustamista nyt tai tulevaisuudessa tai haluavat soveltaa kehollisuutta esim. hengellisessä työssä.

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 tuntia opetusta. Mukaan voidaan ottaa enintään 18 osallistujaa.  

Ohjaajat:  

Hannele Tenhu on pastori ja tanssi-liiketerapeutti.  Hän on aloittanut rukoustanssitoiminnan Turussa vuonna 2008 sekä toimii rukoustanssiohjaajana. Hän on Suomen Kristillisen tanssin yhdistyksen, Kristanssi ry:n, puheenjohtaja.

Titta Hassila on psykologi, jolla on täydennyskoulutuksena tanssipedagogiikan perusopinnot TEAK sekä psykofyysisiä opintoja. Titta on rukoustanssiohjaaja ja aktiivinen myös ylistystanssin ja esiintyvän tanssin alueella. Hän on Kristanssin osa-aikainen työntekijä.

 Hinta:  

Opetus 138 € 
Täysihoitopaketti 69 € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)  

Ruokailupaketti ei-majoittuville 24 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit) 
 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Toimi nopeasti -kurssille on vielä pari vapaata paikkaa! Ilmoittaudu verkkosivuston kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai tiedustele vapaita paikkoja puhelimitse opiston toimistosta p. 05 7574 100.

Olet lämpimästi tervetullut! 

DSC 84756

 

Alkaa

Päättyy

Laajuus

15 t

Ilmoittaudu tästä