« Takaisin

Virtaa vastuuseen - voimaa kiittämisestä

Yksin kiittäminen on vitamiinia aivoille – yhdessä kiittäminen on elämää koko ihmiselle!

Kurssi on tarkoitetta kaikille jaksamisen salaisuuksista kiinnostuneille.  Kurssin opetus sisältää sekä raamatullisen, aivotieteellisen että historiallisen näkökulman. Opetuksia voidaan soveltaa ammatillisissa työtehtävissä, harrastuksissa ja myös kodin velvoitteissa. 

Opetuksesta vastaavat kolme huikeaa ammattilaista

Tomi Koho on teologian maisteri, Perheniemen opiston rehtori ja kokenut yhteisökouluttaja. Hän kertoo kiittämisen raamatullisista perusteista. Kiittäminen on huomion kääntämistä pois oman arjen harmaudesta ja sen kiinnittämistä ylemmäs – koko maailmankaikkeuden Luojan perspektiiveihin. Raamattu ei ole pelkkää teologiaa. Se on myös hyvinvoinnin oppikirja.

Virpi Vartiainen  on anestesiologian, kivunhoidon ja kuntoutuksen erikoislääkäri. Hän on kerännyt paljon tietoa ihmisen kokonaisvaltaisuudesta. Virpin eläkeikä on jo ohitettu, mutta mielenkiintoinen työ innostaa jatkamaan edelleen. Hän on viime vuosina toiminut esim. Kelan ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijalääkärinä. Se on ollut erityinen näköalapaikka elämän ahdinkojen keskellä kamppailevien haasteisiin. Raamattu antaa viitteitä mielen keskeisestä merkityksestä neuvoessaan: ”Kiittäkää joka tilassa!” Kurssilla Virpi kertoo samasta aiheesta neurotieteen valossa.

Cedric Placentino on Suomessa asuva belgianitalialainen, jolle Jumala on antanut kiinnostuksen löytöretkeilijän tavoin etsiä ja löytää Jumalan sormenjälkiä kansakuntien historiasta. Lokakuun viimeisen päivän tulisi olla suomalaisille erityinen. Silloin tapahtui – sekä 1517 että 1817 – jotain sellaista, joka loi edellytykset valtiolliselle itsenäisyydellemme – ja samalla myös kansamme omalle kiitospäivälle! Cédric opettaa englanniksi ja hänen taitavana tulkkinaan toimii Tero Ojasalo.

Hyvää musiikkia, ruokaa ja sauna lämpimänä

Viikonlopun aikana musiikilla innoittavat ja viihdyttävät Juhani ja Riitta Aaltonen.  Viikonlopun rentouttavaa antia lisäävät myös hyvä ruoka, saunominen ja lepo sekä Perheniemen kaunis ja rauhallinen maalaisympäristö.

Viikonlopun hinta

• 185 € osallistuminen ja täysihoitopaketti, sisältää majoituksen 2 hh omin liinavaattein sekä kaikki ruokailut 
• 143 € osallistuminen ilman majoitusta, sisältää lounaat, päiväjuomat ja päivälliset 

Ilmoittaudu 5.3. mennessä

Kurssille ilmoittaudutaan 5.3. mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai opiston toimistoon p. 05 7574 100 (ark. klo 10-15) tai opisto@perheniemi.com.

 Kurssin yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.

Lämpimästi tervetuloa!

Alkaa

17.3.2023

Päättyy

19.3.2023

Lähetä ilmoittautuminen tästä