« Takaisin

Matkalla-kirjoittajakurssi

Matkalla-kirjoittajakurssin aikana kuljetaan menneessä – tässä hetkessä – tulevassa. Kurssilla kokeillaan kirjoittamista hoitavana ja lepoa tuottavana keinona; kirjoittaminen voi tutkitusti lieventää stressiä ja auttaa purkamaan vaikeita tunteita. Intuitiivinen kirjoittaminen voi myös auttaa oivaltamaan jotain uutta itsestäsi. 

Kirjoittamisen kautta
  • voit löytää itsestäsi uusia voimavaroja, kokemuksia, havaintoja, toiveita
  • voit oppia tavan käsitellä tunteitasi
  • voit löytää keinon hyödyntää kirjoittamista jatkossakin työssä ja vapaalla

Harjoittelua tekstien, tarinoiden ja luovien harjoitusten kautta

Kurssilla tehdään runsaasti erilaisia kirjoitusharjoituksia, herätellään luovuutta ja hullutellaankin. Välillä voida mennä myös syvälle muistioihin.  Apuna käytetään erilaisia valmiita tekstejä, tarinoita, Raamatun tekstejä, kortteja yms. Voit halutessasi kokeilla myös kirjoittamista ja kuvataidetta.
Voit itse päättää miten paljon haluat jakaa tekstejäsi. Jos haluat, voit lukea tekstiäsi ääneen tai kertoa kirjoittamisen herättämistä tunteista ja ajatuksia muille.

Kurssi sopii kaikenikäisille kirjoittajille ja myös vasta-alkajille. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen, vihkon ja kynän. Mitään erityistä kirjoittajakokemusta sinulla ei tarvitse olla. 

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 tuntia ohjattua toimintaa.  

Ohjaajat

ulla dahlen 249x249

Ulla Dahlen on terapeuttisen sielunhoidon kouluttaja, kirjailija ja terapeutti. Ullalta ilmestyneitä kirjoja ovat Hoitava seurakunta – hoitava sielunhoito (Aikamedia 2015), Silvottu sielu (Aikamedia 2017) ja Haavoittava, hoitava perhe (Aikamedia 2022). Vapaa-aikana hän nauttii luonnosta, lukemisesta ja liikunnasta.

katja koeykkae 249x249

Katja Köykkä on taustaltaan terveydenhoitaja, työnohjaaja (STORy, Help ry), KM (aikuiskasvatus) aikuiskouluttaja, työnohjaaja. Katja on opiskellut kirjoittamista osana yliopistotutkintoaan.  Katja ymmärtää elämää parhaiten kirjoittamalla ja ihmisten tarinoita kuunnellen. Hän kirjoittaa osana työtehtäviään blogeja, artikkeleja ym. Pitkä matka tähän hetkeen -  esikoisteos ilmestyi 2018 (Aikamedia).  

Hinta

  • Opetus 184 €
  • Täysihoitopaketti 84 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja kaikki ruokailut)
  • Yhden hengen huoneesta lisämaksu 34 € (varausjärjestyksessä)
  • Ruokailupaketti ei-majoittuville 32 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit/-teet)

Ilmoittaudu heti  niin ehdit mukaan antoisalle kurssille!

Voit ilmoittautua  sähköisellä lomakkeella, p. 05 757 4100 tai opisto@perheniemi.com.  

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Alkaa

3.2.2023

Päättyy

5.2.2023

Laajuus

15 h

Lähetä ilmoittautuminen tästä