« Takaisin

Valokuvin ja sanoin - kohti parempaa itsetuntemusta

Kurssilla tutustutaan paremmin siihen kaikkein läheisimpään ihmiseen – omaan itseen.

Usein jokin puoli itsestä on voinut jäädä taka-alalle ja sydämen unelmat ovat saattaneet saada sammalpeitteen. Arjen kiire ja elämän kuormat etäännyttävät meidät joskus omista haaveistamme ja sisimmästämme. Elämän tarkoitus ja mielekkyys voivat olla kateissa. Jos kuulostaa tutulta, kenties sinun on aika lähteä viettämään laatuaikaa oman itsesi kanssa ja tutustua hiukan paremmin siihen mahtavaan tyyppiin, joksi Jumala juuri sinut loi.

Löytöretkiä omiin erilaisiin puoliin ja hauraisiin haaveisiin tehdään voimauttavan valokuvauksen ja kirjallisuusterapian menetelmin. Kurssilla työskennellään sekä itsenäisesti, pareittain että yhdessä koko ryhmän kanssa. Tervetuloa siis viikon kestäville taidetreffeille itsesi, ryhmän ja Jumalan kanssa kauniin Perheniemen kesäisiin maisemiin!

Kuvaamiseen riittää kännykkäkamera, eikä erityistä osaamista tarvita.

Kouluttajana Minna Ahtiainen,  filosofian maisteri, sosiaalikasvattaja ja voimauttavan valokuvauksen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus opetustehtävistä.

Kursi alkaa maanantaina klo 12.30, jota ennen lounas, ja päättyy perjantaina klo 14, jonka jälkeen päätöskahvi/tee. Ohjattua toimintaa on ma klo 12.30-19,  ti-to klo 9-16.30  ja pe klo  9-14.00. 

Kurssin hinta:
Opetus 210 €
Täysihoitopaketti 170 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
1 hh varattavissa 68 € lisämaksusta
Ruokailupaketti ei-majoittuville 79 € (sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen 31.7.2022 mennessä tällä sivulla kohdassa "Lähetä ilmoittautuminen tästä". Voit ilmoittua myös puh. 05 7574100 tai opisto@perheniemi.com.  Ryhmään voidaan ottaa 12 kurssilaista.  Varmista paikkasi ja ilmoittaudu ajoissa! 

Lämpimästi tervetuloa!
Alkaa

Päättyy

Laajuus

1 op

Lähetä ilmoittautuminen tästä