« Takaisin

Hengellinen väkivalta - osaanko tunnistaa?

Hengellistä väkivaltaa ei läheskään aina tunnisteta. Se kuitenkin satuttaa ja jättää sisimpään syvät, usein elinikäiset haavat. Rakkauden varjolla voidaan pelotella, syyllistää, kontrolloida toisten ajatuksia ja käytöstä tai arvostella uskoa.

Hengellinen väkivalta – osaanko tunnistaa? -seminaarissa tarkastelemme hengellistä väkivaltaa ilmiönä eri muodoissaan, sen vaikutuksia ihmisten elämään sekä hengellisestä väkivallasta toipumisen prosessia. Saamme näkökulmia myös siihen, millainen on turvallinen yhteisö tai seurakunta, joka suojaa hengelliseltä vakivallalta.

Kouluttajina seminaarissa ovat Aila Ruoho, teologian maisteri, yrittäjä ja tietokirjailija, joka on tehnyt pro gradu -työn uskonnollisissa yhteisöissä esiintyvästä hengellisestä väkivallasta sekä Salme Blomster, joka on terapeutti ja kirjailija. Lisäksi mukana keskustelemassa on teologi,  terapeutti  ja toimittaja Janne Villa sekä eri seurakuntien pastoreita.

Seminaari alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 14.00 sisältäen 15 tuntia opetusta.

Hinta:
Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 €
(sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 16.8.2019 mennessä. Voit ilmoittautua tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai puhelimitse opiston toimistoon, p. 05 7574 100 (ark. klo 10-15).

Alkaa

Päättyy