« Takaisin

Tilkkutyö – kurssi värisävyistä ja ympyröistä 2

Tervetuloa värikkäisiin tilkkutöihin!

Aiheina tänä kesänä ovat ympyrät, pyörylät, eheän tasaiset reiät ja vinksin vonksin olevat kaaret. Värjätään myös pieniä kangaspaloja pusseissa sävyttäen. Näin saadaan tilkkuja hirsimökkimuunnelmiin ja muihin värisävyittäin toteutettaviin kolmiulotteisiin malleihin. Erilaisista ”Pinoa-leikkaa-ompele” töistä saa alkua peitolle. Sommitellaan väritilkkuja moderniin arkkitehtuuri-tyyliin. Applikoidaan karttoja vapaasti tikaten, kesän pyöräreittejä merkaten. Malleista ommellaan käteviä pussukoita, kasseja yms. käyttötuotteita. Jokainen kurssilainen valitsee oman maun mukaan ommeltavia töitä tai mallitilkkuja tuleviin suuriin suunnitelmiinsa. 

Kurssi on suunnattu tilkkutyön harrastajille, opettajille sekä ohjaajille. 

Kurssin opetus on päivittäin klo 9.00 – 16.45, jaksottuen eri opetusaiheisiin. Opistossa voi vapaasti työskennellä iltamyöhään. Tarkempi opetusohjelma muodostuu ryhmän ja jokaisen oman työvaiheen/taitotason mukaan ja ryhmän toiveiden myötä. Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 opetustuntia.

Tarkempi kurssiohjelma, materiaali ja mitä mukaan –lista lähetetään kutsukirjeen mukana.

Kurssin opettajana on Ulla Meskanen (Ask.Ohj. FM) käsityöaineiden opettaja Helsingin työväenopistosta. e-mail: ulla.meskanen@edu.hel.fi ja kuvia pinterestissä: ulla meskanen.

Hinta:
Opetus 230 €
Täysihoitopaketti 150 € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen:
Vielä ehdit mukaan! Ilmoittautumiset puh. 05 7574100, tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opisto@perheniemi.com.

 Voit kysyä lisätietoja opiston toimistosta puh. 05 7574100 tai opisto@perheniemi.com. 

Alkaa

Päättyy