« Takaisin

Kesäöiden tilkkutyö –kurssi

Ompele tilkuista kaitaletta, raitaa, suoraa ja vinoa. Tee erilaisia Modern Quilt –blokkeja tai pelkkää Scrap-quilt pintaa. Maalaa kangasta aurinkovärjäyksin ja applikoi siihen siluettikuvioita. Kantha –tyylinen tikkaus korosta kuvioita ja muotoja. Harjoittele reipasta konetikkausta värejä häivyttäen ja vahvistaen.

Kurssilla maalataan kangasta ja tehdään aurinkovärjäyskuvioita sekä kasveilla että muilla materiaaleilla. Näitä kuvioituja kangastilkkuja tikataan paksuilla langoilla käsin kuten Kantha –tyyliin kuuluukin. Tutustu siluetti-applikaation erilaisiin malleihin. Leikkaa tyyliteltyjä kasviaiheita tai taloja, kaupunkikuvia. Aurinkovärjätyistä tilkuista ja puutarhatonttukuvista voit koota vaikka kokonaisen kesäpeiton.

Ompele tilkuista, kaikenlaisista paloista ja kankaiden jämistä erilaisia Scrap-quilt blokkeja. Kaitaleista tulee hyvää tilkkupintaa niin laukkuun kuin vetoketjupussiin tai raidaksi Modern Quilt- peiton blokkipaloihin. Kokeile kaarevien tilkkujen ompelua uudella tavalla. Kurssilla on käytettävissä myös Elizabeth Hartmannin malleja kuten puutarhatonttu ja kesäperhonen. Yhdistä näistä peitto kokonaisuus tai ompele mielesi mukaan tuolinpäällisiä, liinoja, kasseja tai vetoketjupusseja.

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 opetustuntia. Tarkempi kurssiohjelma, materiaali ja mitä mukaan –lista lähetetään kutsukirjeen mukana.

Kurssin opettajana on Ulla Meskanen (Ask.Ohj. FM) käsityöaineiden opettaja Helsingin työväenopistosta. E-mail: ulla.meskanen(at)opisto.hel.fi ja kuvia Pinterestissä: ulla meskanen.

Hinta
Opetus 230 €
Täysihoitopaketti 150 €
(sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 €
(sis. lounaat ja päiväkahvit)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:
KURSSI ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle opiston toimistoon puh. 05 7574100, opisto@perheniemi.com tai tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä".

Voit kysyä lisätietoja opiston toimistosta puh. 05 7574100 tai opisto@perheniemi.com.

Olet lämpimästi tervetullut!

Alkaa

Päättyy