« Takaisin

Akvarellikurssi

Akvarellimaalaus on sattumaa ja suunnittelua. Vesivärin ennakoimattomuus on toisaalta jännittävää toisaalta jopa kiusallista.

Valoisassa kartanon salissa kurssilla käydään läpi maalauksen tekniikkaa, värioppia (väriympyrä) sekä piirustuksen perustaitoja. Kurssipäivien aikana maalataan yhteisistä aiheista sisätiloissa ja ulkona luonnossa kartanon kauniissa maisemissa.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Mukaan ovat tervetulleita myös akvarellimaalausta jo pidempään harrastaneet. Opettaja antaa myös yksilöllistä ohjausta kunkin oman tason mukaan.

Ota mukaan akvarellivälineet, sekoituspaletti. piirustuspaperia 5 kpl A3 ja lyijykyniä. Opettajalta voi myös ostaa siveltimiä ja paperia.

Opettajana toimii Leena Salimäki, joka on opiskellut kuvataidetta 4 vuoden ajan ja opettanut erilaisia maalausryhmiä noin 17 vuoden ajan sekä pitänyt omia näyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin.

Kurssi alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 tuntia opetusta. Kurssille voidaan ottaa enintään 14 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta:
Opetus 185 €
Täysihoitopaketti 150 € (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. aloituskahvin, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen
Vielä ehdit mukaan!
Ilmoittautumiset puh. 05 7574100, tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opisto@perheniemi.com.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan luovuuden ilosta!

 

Alkaa

Päättyy