« Takaisin

Akvarellikurssi

Kurssilla saat nauttia luovuuden ilosta!

Maalaamme läpikuultavalla akvarellitekniikalla, ja väri on ääriviivaa tärkeämpi. Ulkona kartanon kauniissa maisemissa on mahdollista tutkia valovaikutelmia. Valoisassa kartanon salissa opiskelemme mm. värioppia ja värien sekoittamista. Yhdessä opettajan kanssa etsimme jokaisen persoonallista ilmaisua ja maalauskäsialaa.

Kurssi sopii kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Mukaan ovat tervetulleita myös akvarellimaalausta jo pidempään harrastaneet. Opettaja antaa myös yksilöllistä ohjausta kunkin oman tason mukaan.

Mukaan tarvitaan akvarellipaperia, akvarellivärit ja muutamia siveltimiä. Tarvikkeita voi ostaa myös kurssin ohjaajalta.

Opettajana toimii Leena Salimäki, joka on opiskellut kuvataidetta 4 vuoden ajan ja opettanut erilaisia maalausryhmiä noin 17 vuoden ajan sekä pitänyt omia näyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin.

Kurssi alkaa maanantaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 14 sisältäen 32 opetustuntia.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut
Kurssi alkaa 24.6. 2019 - kurssilla on vielä tilaa! Toimi heti ja ilmoittaudu opiston toimistoon puh. 05 7574100 (ark. klo 10-15) tai tämän sivun kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opisto@perheniemi.com

Kurssille voidaan ottaa enintään 14 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta:
Opetus 185 €
Täysihoitopaketti 150 (sis. majoituksen 2-3 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 70 € (sis. aloituskahvin, lounaat ja päiväkahvit)

 

Olet lämpimästi tervetullut!

Alkaa

Päättyy