« Takaisin

Unien äärellä -viikonloppu

Näetkö öisin mielenkiintoisia ja kutkuttavia unia? Piinaavatko painajaiset? Näetkö toistuvasti samaa unta? Kiinnostaako sinua tutkia uniesi merkitystä ja oppia jotakin omista unisymboleistasi? Siihen on mahdollisuus Unien äärellä -viikonlopussa, jossa kunkin omia unia käsitellään keskustellen sekä kirjallisuusterapeuttisin ja toiminnallisin menetelmin. Viikonlopun aikana saat myös ohjeita unipäiväkirjan pitämiseen sekä ideoita, kuinka omien unien äärelle voi pysähtyä arjessakin.

Kurssilla työskennellään sekä yksin että ryhmänä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kaikki työskentely on kokemuksellista, eli viikonloppu ei sisällä luentotyyppistä opetusta, vaan tarvittava tieto sisällytetään luontevasti työskentelyn lomaan. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet. Viikonloppuun ilmoittauduttuasi rupea kirjoittamaan jo valmiiksi omia uniasi ylös ja ota tekstit mukaasi, jotta sinulla on jo valmista, kirjallista materiaalia kurssille tullessasi. Jos et näe (eli muista) näkemiäsi unia, mutta unet kiinnostavat, voit silti osallistua viikonloppuun. Se voi olla yksi tapa kutsua unia päivätietoisuuden piiriin. Parhaiten viikonloppu kuitenkin palvellee, jos voit tutkia omaa unimateriaaliasi.

Ohjaajana toimii Hanna Sulander, KM (luokanopettaja), äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, kirjallisuusterapiaohjaaja ja kouluttaja.
Sisältöä koskevat tiedustelut: hanna.sulander@hmledu.fi

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14.  Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Viikonlopun hinta:
Kurssimaksu 150 €
Täysihoitopaketti 74€, sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27, € sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Ilmoittautuminen 11.3.19 mennessä verkkosivujen kautta kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai opiston toimistoon p. 05 7574 100. Lisätiedot p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com.

Alkaa

Päättyy