« Takaisin

Unien poluilla - kirjallisuusterapeuttinen viikonloppu unityöskentelyn äärellä

Näetkö unia? Oletko välillä ymmälläsi, mitä unesi koittavat viestittää, ja haluaisit saada apua niiden ymmärtämiseen? Haluatko tutkia omia unisymboleitasi? Ehkä öisin koet niin huimia seikkailuita, ahdistavaa kaaosta kuin voimaantumistakin. Ehkä jokin unesi toistuu usein tai jokin painajainen askarruttaa mieltäsi.

Unien rikkaan maailman ja tutkimattomien polkujen ääreen on mahdollista pysähtyä Unien poluilla -kurssilla, jossa kunkin omia unia käsitellään sekä kirjallisuusterapeuttisin että luovin menetelmin ja keskustellen. Viikonlopun aikana saa myös ohjeet unipäiväkirjan pitämiseen sekä vinkkejä, kuinka omien unien äärelle voi pysähtyä omassa arjessakin. Kurssilla työskennellään sekä yksin että ryhmänä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Kukin päättää itse, minkä verran on valmis jakamaan muille. Pääpaino kurssilla on kokemuksellisessa, luovassa työskentelyssä, eli viikonloppu ei sisällä luennointia, vaan unitieto sisältyy luontevasti työskentelyn lomaan. Aiempaa kokemusta uni- tai kirjallisuusterapiatyöskentelystä ei tarvita - unesi, kirjoitusvälineet ja avoin, kokeileva mieli riittävät.

Rupea viikonloppuun ilmoittauduttuasi kirjoittamaan omia uniasi muistiin, sillä paperilla olevaa unimateriaalia on helpompi lähteä tutkimaan kuin mielessä olevaa. Jos et näe (eli muista näkemiäsi) unia, mutta unet kiinnostavat, voit silti osallistua viikonloppuun. Se voi olla yksi tapa kutsua unia päivätietoisuuden piiriin. Parhaiten viikonloppu kuitenkin palvelee, jos työskentelyn pohjana ovat omat unesi.

Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14 sisältäen 15 tuntia ohjattua työskentelyä. Ryhmään otetaan 8 osallistujaa. Kurssi toteutuu ainoastaan lähiopetuksena.  Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, millaisin odotuksin ja toivein viikonloppuun tulet.

Unien maailmaan sinua luotsaa Hanna Sulander, äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja (KM), luova uniohjaaja ®, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja sekä työnohjaaja. Tarkemmat tiedustelut kurssin sisällöstä: hanna.sulander@hmledu.fi

Hinta:

Opetus 195 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2 hh omin lakanoin ja ruokailut)
Yhden hengen huone varattavissa, lisämaksu 27 €. Ruokailupaketti ei-majoittuville 29 € (sis. perjantain keittopäivällisen, lounaat ja päiväkähvit/-teet).

Ilmoittautuminen:

Sitovat ilmoittautumiset pe 19.2.2021 mennessä tällä sivulla kohdassa "Lähetä ilmoittautuminen tästä" tai opisto@perheniemi.com  tai p. 05 7574 100.

Lisätietoja käytännön asioista saa opiston toimistosta.

 

Alkaa

5.3.2021

Päättyy

7.3.2021

Lähetä ilmoittautuminen tästä