« Takaisin

Kirjallisuusterapeuttinen retriitti

Viikonlopun aikana pääset rauhoittumaan ja pysähtymään itsesi ja elämäsi äärelle kirjallisuusterapeuttisten menetelmien avulla. Työskentely painottuu intuitiiviseen kirjoittamiseen monipuolisten sytykkeiden pohjalta. Työskentelyssä tärkeää on myös vuorovaikutus, mutta sinulla on lupa jakaa omastasi juuri sen verran, kuin itsestäsi tuntuu hyvältä, turvalliselta ja luontevalta. Jakamisen pakkoa ei ole; kaikkein tärkein tapahtuu sinun, paperin ja kynän äärellä. Viikonlopussa annetaan tilaa keskustelun lisäksi myös hiljaisuudelle ja musiikille.

Viikonloppuun osallistumisen ei edellytä erityisiä kirjoittamisen taitoja eikä aiempaa kokemusta kirjallisuusterapeuttisesta työskentelystä. Riittää, että koet kirjoittamisen mielekkääksi ilmaisutavaksi itsellesi ja haluat tulla viikonloppuun vaikkapa kysymään itseltäsi, mitä sinulle kuuluu juuri nyt. Tarvitset vain avoimen mielen, kirjoitusvihon sekä luistavan kynän.

Retriitin ohjaajana toimii Hanna Sulander, KM (luokanopettaja), äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, kirjallisuusterapiaohjaaja ja -kouluttaja.
Sisältöä koskevat tiedustelut: hanna.sulander[at]hmledu.fi

Retriitti alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Viikonlopun hinta:
Kurssimaksu 150 €
Täysihoitopaketti 74€, sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27, € sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
Ilmoittautuminen 21.1.19 mennessä opiston verkkosivustolla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai p. 05 7574 100. Lisätiedot opiston toimistosta p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com.

Alkaa

Päättyy