« Takaisin

Aivot ja masennus

”Aivotieteeseen, kuten kaikkeen Jumalan luomaan, sisältyy yhteyksiä mielen alueen tervehtymiseen ja masennuksen ehkäisemiseen.” 

Masennus on yksi ihmiskunnan suurimmista ongelmista, jonka syy-yhteydet ovat hyvin moninaiset. Sen kulkutautimainen leviäminen puhuu karua kieltä aikamme epävakaudesta, psyykkisestä kylmyydestä ja samalla ihmisen henkisen nälän suuruudesta.

Aivotieteeseen, kuten kaikkeen Jumalan luomaan, sisältyy yhteyksiä mielen alueen tervehtymiseen ja masennuksen ehkäisemiseen. Tieteen kehityksen myötä on tullut uusia mahdollisuuksia perehtyä aivojen toimintaan, jossa on hyvin paljon tärkeitä suuntaviivoja mielenterveyden ylläpitämiseen ja masennuksesta toipumiseen. Kurssilla saamme silmiemme eteen aivotoiminnan ulottuvuuksista todistavaa tieteellistä materiaalia, joka saa aikaan myös ylistystä ja palvontaa Jumalalle.

Kouluttajana toimii vahva asiantuntija ja innostava opettaja Irmeli Schüz. Hän on lääketieteen tohtori, psykiatrian ja neurologian erikoislääkäri, psykoterapeutti ja sielunhoitaja.

Koulutus alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 14.00 sisältäen 15 tuntia opetusta.

Olet lämpimästi tervetullut!

Hinta:

Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 €
(sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Ilmoittautuminen 1.2.2019 mennessä tällä sivulla kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai p. 05 7574 100.

Tiedustelut opisto@perheniemi.com tai p. 05 7574 100.

Alkaa

15.2.2019

Päättyy

17.2.2019

Laajuus

15 t

Ilmoittaudu tästä