« Takaisin

Aivot ja masennus

”Aivotieteeseen, kuten kaikkeen Jumalan luomaan, sisältyy yhteyksiä mielen alueen tervehtymiseen ja masennuksen ehkäisemiseen.” 

Masennus on yksi ihmiskunnan suurimmista ongelmista, jonka syy-yhteydet ovat hyvin moninaiset. Sen kulkutautimainen leviäminen puhuu karua kieltä aikamme epävakaudesta, psyykkisestä kylmyydestä ja samalla ihmisen henkisen nälän suuruudesta.

Aivotieteeseen, kuten kaikkeen Jumalan luomaan, sisältyy yhteyksiä mielen alueen tervehtymiseen ja masennuksen ehkäisemiseen. Tieteen kehityksen myötä on tullut uusia mahdollisuuksia perehtyä aivojen toimintaan, jossa on hyvin paljon tärkeitä suuntaviivoja mielenterveyden ylläpitämiseen ja masennuksesta toipumiseen. Kurssilla saamme silmiemme eteen aivotoiminnan ulottuvuuksista todistavaa tieteellistä materiaalia, joka saa aikaan myös ylistystä ja palvontaa Jumalalle.

Kouluttajana toimii vahva asiantuntija ja innostava opettaja, lääketieteen tohtori Irmeli Schüz,  joka on asunut koko aikuisikänsä Keski-Euroopassa. Hän on perustanut 1970-luvulla Saksan ensimmäisen ja yhä toiminnassa olevan sielunhoitokoulutusjärjestön (GIBB) sekä psykiatrisen ja psykoterapeuttisen lääkärikeskuksen ja työskennellyt Saksassa julkisella puolella konsultoivana psykiatrina. Viimeiset viisi vuotta hän on asunut pääasiallisesti Suomessa ja toimii asiantuntijana ja vierailevana luennoitsijana eri yhteisöissä sekä psykotraumatologiaa käsittelevissä seminaareissa.

Koulutus alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 14.00 sisältäen 15 tuntia opetusta.

Olet lämpimästi tervetullut!

Hinta:

Opetus 138 €
Täysihoitopaketti 74 € (sis. majoituksen 2-3 hh ja ruokailut)
Ruokailupaketti ei-majoittuville 27 €
(sis. aloituskeiton, lounaat ja päiväkahvit)

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Kurssi alkaa 15.2.2019. Kurssille on vielä vapaita opiskelupaikkoja - toimi heti! Voit lähettää ilmoittautumisen kohdassa "Ilmoittaudu tästä" tai soittaa p. 05 7574 100.

Tiedustelut opisto@perheniemi.com tai p. 05 7574 100.

Alkaa

Päättyy

Laajuus

15 t