« Takaisin

Arvostava kohtaaminen

Arvostava kohtaaminen -koulutuksen tavoitteena on avata arvostavan kohtaamisen sisältöä ja tärkeyttä kaikissa kohtaamisessa, mutta erityisesti auttamistyössä. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden oivalluksiin pintaa syvemmältä. Siinä pohditaan myös syitä arvostavan kohtaamisen epäonnistumiseen. Koulutuksessa käsitellään muun muassa asenteen merkitystä, hoitavan kohtaamisen tavoitetta ja arvostuksen kokemisen olennaisuutta. Lisäksi koulutuksessa tarkastellaan arvostavan työyhteisön rakentamista sekä työssä jaksamista.

Koulutus sisältää luentoja, joiden puitteissa on aikaa myös opiskelijoiden kysymyksille. Lisäksi koulutukseen sisältyy mahdollisuus lähettää kouluttajalle etukäteen arvostavaan kohtaamiseen liittyvä kysymys/pohdinta (1/opiskelija). Näille kysymyksille vastauksineen on varattu opetuskeskusteluajankohta koulutuspäivien aikana. Koulutuksessa tarkastellaan arvostavaa kohtaamista myös toiminnallisin menetelmin. Koulutukseen liittyy pieni etukäteistehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneilla viikkoa ennen koulutusta.

Kouluttajana toimii Kati-Pupita Mattila (TT, LL, pall.lääk.erityispät.), joka toimii saattohoidon erityisyksikön lääkärinä. Hän on aiemmin toiminut mm. lastensuojelussa, seurakunnassa, Sininauhaliitossa ja mielenterveystyössä. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Lapsidiakonia (2003), Avarassa suojassa (2003), Arvostava kohtaaminen (2007), Asiakkaana ihminen (2010) ja Lapsen vahvistava kohtaaminen (2011) sekä useita lehtiartikkeleita aiheista. Hän on hyvin pitkään kouluttanut arvostavasta kohtaamisesta erilaisissa toimintaympäristöissä, lapsidiakoniasta ja lasten vahvistavasta kohtaamisesta, kuin myös saattohoitoon liittyvistä teemoista. Saattohoidon toimintaympäristössäkin hänellä on erityinen asiantuntijuus arvostavassa kohtaamisessa ja omaisena olevien lasten tukemisessa.

Koulutusta on perjantaina klo 13.15-19 ja lauantaina klo 10.15-16.15, yhteensä 12 tuntia.

Hinta:
Koulutuksen hinta on 160 €.
Täysihoitomaksu: 41 €, sisältää majoituksen 2 hh huoneessa ja ruokailut.
1 hh varattavissa lisämaksusta 13,50 € (varausjärjestyksessä)
Ruokamaksu ei-majoittuville: 15 €, sis. aloituskahvin, perjantain päivällisen, lauantain lounaan ja päiväjuoman.

Ilmoittautuminen 15.8. mennessä tällä sivulla kohdassa "Lähetä ilmoittautuminen tästä" tai opiston toimistoon p. 05 7574 100 tai opisto@perheniemi.com. Lisätietoja koulutuksesta saa opiston toimistosta.

Alkaa

3.9.2021

Päättyy

4.9.2021

Lähetä hakemus / ilmoittautuminen tästä