2.12.2021 Perheniemen opiston joulun ajan ja vuodenvaihteen tapahtumat


Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro 9.12.2021 - Koronapassi tarkistetaan

Lämpimästi tervetuloa Kauneimmat joululaulut -iltaan torstaina 9.12. klo 18.00. Perheniemen kyläyhdistyksen tarjoama perinteinen joulupuuro tarjoillaan klo 17.00 alkaen.  Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Koronatilanteen heikkenemisen vuoksi kauneimmissa joululauluissa ja joulupuurotarjoilussa tarkastetaan koronapassi.

KJL LOGO RGB TM

Tee löytöretki yhä parempaan jouluun Perheniemessä! Olet tervetullut hiljentymään ja valmistautumaan omaan jouluusi Perheniemen opistolle. Rauhoittuminen ennen joulua -resepti on yksinkertainen, mutta loistava. Perjantaina syödään hyvin, hiljennytään, lauletaan joululauluja, kuullaan tuoreesti joulunsanomaa, juodaan glögiä ja syödään pipareita. Lauantaina suunnataan katsetta tulevaan jouluviikkoon. Keskustelemme odotuksista, toiveista, huolista ja kaipauksesta. Yhdessä luomme perustaa joululle, jossa on tilaa joulun vapauttavalle sanomalle ja Rauhan ruhtinaalle. Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä

Ennakkotieto: Perheniemen Uusi Vuosi 28.12.2021-1.1.2022

Uusi vuosi 2022 otetaan vastaan Perheniemen opiston vuodenvaihteen leirillä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan! Tarkemman ohjelman näyt tältä sivulta.